domingo, 7 de marzo de 2010

Com busco informació per internet

A les classes de TAC hem treballat la recerca d'informació a internet. Des de batxillerat he fet molts treballs de recercda i internet ha sigut uina eina indispensable per a trobar tot allò que ens demanaven. El primer de tot, és disposar d'un ordinador amb accés a internet. Preferiblement amb Mozzilla Firefox o Internet Explorer. A partir d'aquí és important conèixer els millors buscadors, i el millor seria el Google. Aquí pots trobar des d'imatges, mapes, informació... Per cercar informació has de posar una paraula clau, per exemple, si vols "informació sobre els gossos de raça bullterrier" doncs hauries de reduir el nom per cercar-lo, i posar " bullterrier".
LLavors et redireccionarà a varies pàgines web on aparegui aquest nom. Les primeres webs solen tenir més informació sobre el tema cercat. El google també té la opció de " avui tindré sort!" que et redireccionarà a les pàgines més recents i amb més informació sobre el tema.
És molt senzill buscar informació, així que animeu-vos, que amb la de treballs de recerca que tenim ja cal que se'ns dongui bé la recerca! Sort!

No hay comentarios:

Publicar un comentario